Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowo-jabłkowa pasta z tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jabłko 1 szt
skórka starta z cytryny
sok cytrynowy do smaku
pieprz
jogurt 2 łyżki
majonez 1 łyżka
pieczywo chrupkie

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowo-jabłkowa pasta z tuńczyka

Tuńczyka odsączamy, ścieramy do niego na dużych oczkach obrane jabłko, oraz skórkę z umytej cytryny na drobniutkich oczkach. Dodajemy pieprz, jogurt, majonez, delikatnie mieszamy. Doprawiamy sokiem z cytryny wg uznania (np. 1 łyżka).

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 25.10.2012 23:51
dziekuję
mufinka79 22.10.2012 22:02
Super połączenie smaków :)
dorota20w 26.01.2012 23:43
dzi?kuj?
czekoladka_m 26.01.2012 14:18
Wygl?da bardzo fajnie:)
dorota20w 15.09.2011 20:23
dziekuję
GGABI 14.09.2011 21:52
pięknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak