Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory na zakąskę

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 10
boczek
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pory na zakąskę

Pory wymyć ,obciać zwiędłe liście,włożyć do posolonego wrzątku i gotowac 5min.Osaczyć i przekrajać w pół .Każdy kawałek owinąć cienkim paskiem boczku ,przepinajać konce patyczkiem.Włożyć na mocno rozgrzany tłuszcz ,obsmażyć ,aby boczek sie zrumienił.Podawac odrazu ,osypane natka pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 15.04.2011 15:33
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak