Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty w wątrobką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb 5kromek
cebule 2
jabłko 1
mąka 2łyżki
masło
wątróbka drobiowa 40dag

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty w wątrobką

Chleb posmarować z obydwu stron ,ułożyć na blasze .Na patelni rozpuscic tłuszcz i usmażyć na złoty kolor pokrojone w krążki cebule .Cebulę wyjać ,a na tłuszczu usmażyć obtoczone w mące wątróbki .Ułożyć wątróbkę na chlebie ,obłożyć cebulą,położyć plasterek jabłka i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 15.04.2011 15:34
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak