Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 70dag
Wywar: 1 1\\2lwody
włoszczyzna 15dag
Liść laurowy suszony Prymat 2
marchew 10dag
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w majonezie

Z włoszczyzny i wody ugotować wywar .Kawałki sprawionej ryby gotować w wywarze okolo 20min.Ostudzić w wywarze ,wyjąć ,ułożyć na półmisku ,oblać gęstym majonezem,przybrać zieloną sałatą ,jarmużem lub pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak