Sposób przygotowania

gotowe ciasto kroimy według uznania ja robię trójkąty , wszystkie składniki farszu kroje i doprawiam do smaku , nastepnie faszeruję ciasto i do piekarnika na 30 min w tem , 200st , do środka można dać cokolwiek co zbywa w lodówce ja robie gdy jest duzo resztek , ser zółty tez można dodać polecam

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię coś takiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna/jusia81

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna50

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Wygląda bombowo, jak zwykle plusikowo...
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    a ja prawie zawsze francuskie na słodko, a tu takie cuda :)
  • 17
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i naprawde smaczne
  • 16
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a i można zrobić z samymi pieczrakami tez pyszne
  • 14
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jak zrobię to dodam zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina72

    Super pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    patip88

    PYCHA :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !