Sposób przygotowania

Na rozgrzanej margarynie podpiekać mięso mielone, pieczarki.Później cebulę, paprykę, cukinię i mrożonki.
Połowę sera pokroić w kostkę resztę potrzeć na tarce.
Sos wymieszać w wodzie i mleku,wrzucić ser pokrojony w kostkę i wlać do mięsa. Gotować 1 minutę.Wlać trochę
warzyw z sosem do naczynia źżaroodpornego, przełożyć makaronem, znowu sosem i makaromem. Na wierzch slać sos
i posypać serem. Piec 30 minut w 200 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    co pewien czas robię podobne, następnym razem wypróbuję Twój przepis z cukinią
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !