Sposób przygotowania

Ugotowac zacierrkę i wystudzić. Szynkę pokroić w paski, a jajka i ogórki w kostkę. Pietruszkę drobno posiekać. Odcedzić seler i kukurydzę. Całość wymieszać. Dodać jogurt, majonez, doprawić do smaku i ponownie wymieszać. Przed podaniem schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    smaczna sałatka, chętnie bym spróbowała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !