Przepis i sposób przygotowania na: KROKIETY Z PIECZENI CIELĘCEJ
Następnie dodać żółtka, przyprawić solą, pieprzem i wyrabiać. Kiedy przestygnie, okrągłe podłużne wałki, maczać w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle. SMACZNEGO !!!
pieczeń cielęca | 1/2 kg. |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 3 sztuki |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | - - |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: