Sposób przygotowania

Ciasto francuskie wyjmijmy sobie wcześniej , rozgrzać piekarnik do 210 st jabłka obieramy i kroimy w plasterki gruszki też , okrągłą formę smarujemy masłem i wykładamy ją ciastem francuskim nakłuwamy ją w kilku miejscach i nakładamy jabłka i gruszki częściowo nachodzące na siebie , zimne masło kroimy w kosteczkę i położyć na wierzch oraz ser , ser możemy zastąpić innym pleśniowym, całość polać miodem , oprószyć orzechami i świeżym rozmarynem , piec do pół godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie dobre to jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świenie obmyslony przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !