Sposób przygotowania

Seler, pieczarki i groszek odsączyć z zalewy. Pieczarki pokroić w plasterki, marchewkę w średnie kawałki.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki sałatki połączyć z majonezem. Podawać do mięs pieczonych i wędlin.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Super sałatka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo obiecująca sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !