Sposób przygotowania

Cebulę, bakłażana i marchewkę udusić na oleju do miękkości. Na oleju przesmażyć paprykę po czym obrać ją ze skórki. Przestudzone warzywa zmiksować dodać pokruszony ser feta i ponownie zmiksować. Całość zalać zalewą octową z przyprawami i wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    orginalna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Całkiem fajna pasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !