Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plastry, cebulkę posiekać. Rozgrzać olej i podsmażyć na nim pieczarki z cebulą. Potem podlać je wodą, dodać warzylion. Dusić pod przykryciem 20 minut. Doprawić do smaku solą. Śmietanę wymieszać z odrobiną sosu, wlać do pieczarek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Uwielbiam taki sosik!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ja tez ze wszystkim
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienity w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    FAJNY SOSIK
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny sosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    oj pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny sos.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !