Sposób przygotowania

Truskawki umyć,osuszyć. Rabarbar umyć,osuszyć i pokroić w 2-centymetrowe kawałki.
Formę tortową wysmarować masłem i ułożyć w niej biszkopt,a na nim truskawki i rabarbar.
Jajka rozmącić z mlekiem,dodać cukier ,doprawić cynamonem i wanilią. Polać ciasto masą i wstawić do piekarnika.
Piec około 30-40 min w piekarniku nagrzanym do temp. 180-200 stopni C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda:0
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Moniczka2

    Ciekawy przepis i z tego co widać nie jest czasochłonny
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !