Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w słupki, posolić.
Ziemniaki umyć, nie obierać, ugotować w osolonej wodzie. Z mąki i masła zrobić jasną zasmażkę.
Przyprawić do smaku startym czosnkiem oraz solą.
Do zasmażki dodać ogórki, całość dokładnie wymieszać i dusić na małym ogniu przez 5 minut.
Na koniec dodać pokrojone ziemniaki, ocet i pierz. Wymieszać.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !