Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tatar wołowy z czerwoną cebulą i konserwowymi ogórkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina mielona 30 dag
cebula czerwona 1 szt
ogórek konserwowy 3 szt.
żółtko jajek 1 szt.
oliwa 1 łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: tatar wołowy z czerwoną cebulą i konserwowymi ogórkami

Cebule i ogórka drobno posiekać, ułozyć naprzemiennie obok mięsa, w którym zrobić wgłębienie, w którym umieścić żółtko, doprawic oliwą, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta_P-S 15.04.2011 06:19
magii wyszło
Henryka2 14.04.2011 23:58
Uwielbiam tatara, z tym,że dodaję czerwoną paprykę mieloną i maggi.Ale i w tej wersji wygląda smakowicie.
bejciu24 14.04.2011 22:45
lubię tatara

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak