Sposób przygotowania

Śmietanę należy bardzo dobrze schłodzić. Przelać do schłodzonej wcześniej miskie. Ubijać mikserem bardzo energicznie, dodać cukier, cały czas ubijamy aż śmietana będzie sztywna.Po Zrobieniu bitą śmietanę należy cały czas przechwowywac w lodówce. Super dodatek do deserów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !