Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z mielonki i słoniny

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielonki wieprzowej 10 dag
słoniny 20 dag
cebula 10 dag
jabłek 10 dag
sól 1 szczypta
majeranek 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z mielonki i słoniny

słonina drobno pokroić i stopić dodać drobno pokrojową cebulę i poddusić ją jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach mielonkę obrać z osłonki i pokroić w drobną kostkę do słoniny dodać jabłko mielonkę i przyprawy wszystko podsmażyć mieszając przechowywać w lodówce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak