Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić na kotlety.Oprószyć je przyprawą i pieprzem.W miseczce rozbić jajka i doprawić je solą i pieprzem.Kotlety obtaczać w bułce tartej,następnie w jajku i na koniec znów w bułce tartej.Piec na złoty kolor.Podawać z frytkami i surówką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ulubione kotleciki mojej córci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Moje dzieci też je lubią
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    nie ma nic smaczniejszego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    lubię drób w każdej postaci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !