Sposób przygotowania

Warzywa umyć, pokroić i gotować w osolonej wodzie. Do podgotowanych warzyw dodać fasolkę szparagową i ziemniaki (pokrojone w kostkę).
Zupę doprawić uniwersalną przyprawą do potraw Kucharek, solą i pieprzem ziołowym.
Na koniec wlać do zupy zasmażkę z mąki i ugotowany makaron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    już się nie mogę doczekać swieżutkiej młodej fasolki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    lubię takie zupy:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszna zupa! Mniam...
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszniutka
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,b.lubie zupy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takiej zupy jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    jedna z moich ulubionych zup

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !