Sposób przygotowania

bułkę namoczyć w wodzie twaróg rozgnieść widelcem cebulę zetrzeć na drobno jajko ubić do twarogu dodać odciśniętą bułkę jajo, mąkę cebulę, sól pieprz do smaku.wszystko wyrobić i formować kotlety obtaczać w bułce tartej i usmażyć.Podawać z sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawe, tak jeszcze nigdy nie robiłam i bardzo jestem ciekawa ich smaku - pokusa wielka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    to mi się podoba:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawe,takich jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !