Sposób przygotowania

Umytą i oczyszczoną wątróbkę pokroić w ukośne plastry,oprószyć mąką i pieprzem. Smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu z obydwu stron na złoty kolor. Cebulę pokrojoną w plasterki, dodać pod koniec smażenia i lekko zrumienić. Przed podaniem na gorącą wątróbkę położyć kawałek masła.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ja również bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !