Sposób przygotowania

Margarynę, żółtka i mąkę wymieszać zagniesc ciasto z odrobiną cukru pudru i proszku do pieczenia. Podzielić na 3 części, schłodzić w lodówce. Jedną czesć wyłożyc na blasze posmarować konfiturami i posypać pokruszonymi orzechami, zetrzeć na tartce 2 częśc ciasta , wyłozyć ubitą bianę z białek ze szklanka cukru i na koniec zetrzeć 3 czesc.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszny deser
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pleśniaki w róznej wersji są smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetne ciasto, bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    teściowa się postarała, smaczne ciacho wymyśliła
  • 0
    prof2
    Opublikowano

    Katarzyna40

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !