Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i marynata gotowa. Kroimy fileta na małe kawałki i zalewamy marynatą. Może być w woreczku lub w zwykłej misce i przycisnąć np. talerzykiem. Wkładamy do lodówki na minimum 2h (najlepiej na całą noc). Filety w panierkę i smażymy na głębokim oleju. Najlepiej podawać z sosami (czosnkowy, majonezowy jak kto woli). Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    taki przepis mi sie przyda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !