Sposób przygotowania

Pieczarki obrać, pokroić i usmażyć. Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć. Wymieszać cebulę z pieczarkami, doprawić do smaku. Do farszu dodać jajko i ponownie wymieszać.Schab pokroić na kotlety i cienko rozbić. Przyprawić.Nałożyć farsz i na każdą porcję położyć łyżeczkę masła. Mięso zwinąć tworząc cygara. Każde obtoczyć w mące, jajku i tartej bułce.Usmażyć.Podawać z piure i surówką z czerwonej kapusty.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !