Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

suflet z marmolady

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1 szklanka
woda pół szklanki
ocet pół łyżki
białko 4 szt
masło
marmolada

Przepis i sposób przygotowania na: suflet z marmolady

przygotować syrop z wody, octu, i cukru.Ubić pianę z białęk wlać syrop i dalej ubijać marmoladę wymieszać z pianąi ubijaćpółmisek wysmarowaćmasłem i wyłożyć masę piec ok 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 01.01.2012 10:16
ciekawe jak smakuje
annagebalska 24.06.2011 11:35
mniam
RenataZ-et 01.05.2011 23:10
świetny deser
annagebalska 22.04.2011 10:04
pycha
justyna54 19.04.2011 10:15
bardzo fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak