Sposób przygotowania

7 jaj ugotować na twardo bułki namoczyć w ciepłym mleku pieczarki i cebulę pokroić i podsmażyć ugotowane jaja zemleć z bułką podsmażonymi pieczarkami i cebulą natkę pokroić do masy jajecznej dodać 2 surowe jaja i, natkę i przyprawić do smaku wymieszać i przełożyć do formy zapiekać w nagrzanym piekarniku 15min. podawać na zimno do pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ciekawy przepis, może uda mi sie wypróbowac w te świeta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    super w sam raz na święta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę wypróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !