Sposób przygotowania

Sezam upraż na suchej patelni. Ryż wkładaj do 4 talerzy, posypuj je szczyptą sezamu i posiekaną rzeżuchą. Nori pokrój w niezbyt długie paski, ułóż na ryżu.
Herbaty zaparz w 350 ml wrzątku, wlewaj do talerzy. Wasabi i pozostały sezam podawaj osobno.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    A to ciekawe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    oryginalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !