Sposób przygotowania

Ryż ugotować. Cebulę pokroić w kostkę, parówki w krążki. Cebulę i parówki wrzucić na rozgrzany olej i poddusić. Do cebuli i parówek dodać odsączoną kukurydzę oraz fasolę z sosem. Dusić pod przykryciem. Doprawić do smaku i wymieszać z ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    proste i smaczne,tak jak lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł na niedrogie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !