Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupak panierowany

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczupak 2 kg
sól do smaku
mąka 6 dkg
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 15 dkg
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupak panierowany

Rybę oczyścić usunąć kręgosłup, wy-porcjować. Posolić, oprószyć mąką, zanurzyć w jajku i obtoczyć w bułce tartej. każdy kawałek usmażyć na jasno złoty kolor i wstawić do piekarnika na 10-15minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 16.02.2013 13:51
uwielbiam
Sylwia56
Sylwia56 14.03.2012 17:24
fajne
bami 14.12.2011 14:46
Smaczne :)
malaczarna23 08.09.2011 13:02
pyszna rybka
Rique 07.07.2011 10:01
Rarytas:)
ewelina63 01.05.2011 13:41
fajna rybka
iga2 28.04.2011 16:19
super przepis
anja3107 15.04.2011 10:02
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak