Sposób przygotowania

Rybę oczyścić usunąć kręgosłup, wy-porcjować. Posolić, oprószyć mąką, zanurzyć w jajku i obtoczyć w bułce tartej. każdy kawałek usmażyć na jasno złoty kolor i wstawić do piekarnika na 10-15minut.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    Rarytas:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !