Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szparagowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 1 litr
szparagi zielone 25 dag
ziemniaki 2 szt.
marchewka 1 szt.
ryż 3 łyzki
koperek 2 łyżki
śmietana 30% 100 ml
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szparagowa

Umyte szparagi pokroić na kawałki 2 cm. Warzywa obrać i pokroić w małą kostkę.W bulionie ugotować warzywa do miękkości. Na końcu dodać śmietanę i koperek. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 17.04.2012 19:31
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak