Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nocny cień

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miąższ z dyni 2 łyżki
whisky 50 ml
sok pomarańczowy 30 ml
wytrawny wermut 30 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Nocny cień

Miąższ dyni oraz whisky mieszamy w mikserze. Do wysokiej szklanki dajemy rozkruszony lód. Dolewamy wermutu i sok. Podajemy z mieszadełkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 31.10.2011 21:57
Niezła nazwa i niezły drink :)
malenkaaa_85 20.04.2011 08:57
musi smakowac super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak