Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz rybny do pasztecików

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba rozdrobniona 1,5 szklanki
cebula 4 łyżki
żółtko jajek 2 szt
śmietana 4 łyżki
pieprz 1/4 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz rybny do pasztecików

rybę ugotować rozdrobnić dodać startą cebulę żółtka ugotowane przetrzeć przez sito dodać śmietanę, pieprz i sól i wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 05.08.2011 16:45
Oryginalny przepis:)
justyna54 23.05.2011 12:43
jeszcze takich nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak