Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć w mleku przez 3 godziny,wyjąć,osączyć i pokroić w 2-centymetrowe kawałki.Cytrynę sparzyć,jak najcieniej obrać, a skórkę pokroić w paseczki.Śledzie przełożyć do słoika ,przekładając każdą warstwę wiórkami ze skórki cytryny i skrapiając obficie cytrynowym sokiem.Dodać ziarenka pieprzu i goździki,zalać oliwą.Podawać po 2-3 dniach by mogły przejść aromatem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne połaczenie
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł z tą cytrynka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !