Sposób przygotowania

Fasolę ugotować w lekko osolonej wodzie i odcedzić.Na patelni roztopić masło.Wsypać na nie bułkę tartą i smażyć na złoty kolor.Usmażoną bułką polewać ciepłą jeszcze fasolę.Podawać do czerwonego barszczu.Do ugotowanej fasoli można dorzucić suszone,namoczone wcześniej śliwki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    warto zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !