Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaś z bułką tartą

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś
masło 15 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 dag
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jaś z bułką tartą

Fasolę ugotować w lekko osolonej wodzie i odcedzić.Na patelni roztopić masło.Wsypać na nie bułkę tartą i smażyć na złoty kolor.Usmażoną bułką polewać ciepłą jeszcze fasolę.Podawać do czerwonego barszczu.Do ugotowanej fasoli można dorzucić suszone,namoczone wcześniej śliwki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknbozka 02.04.2012 12:02
pomysłowe
Ania67 14.03.2012 20:35
pycha
romanrafal
romanrafal 05.12.2011 14:58
smaczne
Marzena34 27.11.2011 14:19
pomysłowe
Gonia555 18.07.2011 18:51
warto zrobić
Motorek 30.05.2011 20:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak