Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w grubszą kostkę i obgotować przez 3 minuty w osolonej wodzie. Dobrze odsączyć i ostudzić. Jajka pokroić w kostkę. Cebulę posiekać. Wszystkie składniki razem wymieszać, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam sałateczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobra!
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    taka smaczna i szybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !