Sposób przygotowania

Patisony przekroić łyżeczką wyciągnąć środki .Środki patisona ,korniszony posiekać wymieszać z tuńczykiem i nałożyć do środka patisonów .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    śliczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super wyglądają!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ooo ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie podane :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !