Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patisonki nadziewane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

patisony marynowane 1 słoik
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
korniszony 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Patisonki nadziewane

Patisony przekroić łyżeczką wyciągnąć środki .Środki patisona ,korniszony posiekać wymieszać z tuńczykiem i nałożyć do środka patisonów .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 15.04.2012 22:48
Apetyczne
Joanna108
Joanna108 11.02.2012 16:07
smacznie podane :)
Anna133 21.10.2011 09:16
ooo ale fajne
iknbozka 19.10.2011 20:03
ciekawe
Gabriela7 15.04.2011 07:50
pycha
halinka1011 14.04.2011 08:43
świetny przepis
Gosia40 14.04.2011 08:18
super wyglądają!
amorzenek 14.04.2011 08:00
śliczne
amorzenek 14.04.2011 08:00
śliczne
amorzenek 14.04.2011 08:00
śliczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak