Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w osolonej wodzie, ostudzić, podzielić na drobne części.

Cebulę oraz nać pietruszki posiekać drobno i razem udusić na oleju.
Dodać wywar całość razem wymieszać. Dodać kalafior i razem całość chwilę podusić. Kalafior wyjąć na półmisek. Pozostały sos doprawić kwaskiem cytrynowym oraz solą. Polać nim kalafior.


SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    lubię kalafiorka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !