Sposób przygotowania

Na patelni roztopić tłuszcz, położyć na nią szpinak.
Chwilę podsmażyć, dodać masło, wymieszać i dusić pod przykryciem. Ostudzić.

Następnie jajka rozdzielić na żółtka i białka.

Żółtka połączyć ze szpinakiem, dodać sól, pieprz, tartą bułkę, posiekaną drobno cebulę oraz czosnek, proszek do pieczenia oraz mąkę. Całość starannie wymieszać.

Z białek ubić sztywną pianę, dodać do reszty i wymieszać.
Z masy uformować placki i smażyć na patelni. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajna przekąska :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !