Sposób przygotowania

Brzoskwinie miksujemy razem ze skórka po zmiksowaniu wlewamy sok ananasowy , na koniec uzupełniamy likierem cytrynowym i wrzucamy dużą ilość lodu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie by mi smakowało, tylko wcześniej bym jeszcze przetarła przez sito, by nie było skóry. Poza tym jest dla mnie git ! ;)))))
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    właśnie chodzi o to że musi być skórka , bo to się wszystko miksuje i nie czuć skórki ale za to wychodzą świetne promienie i kolor
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !