Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany ser

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser gouda
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany ser

Ser kroimy na plastry o grubości ok 0.5 cm Obtaczamy go podwójnie w roztrzepanym z przyprawami jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju, uważając aby się nie przypalił. Podajemy z sosem np. słodko kwaśnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 20.10.2012 19:43
uwielbiam!
Wacław 01.09.2012 09:26
pyszny :-)
LuKaSz4761 02.12.2011 13:09
Rewelacja
LuKaSz4761 02.12.2011 13:09
Rewelacja
madzialena19 24.10.2011 12:49
pyszny
Smakosz6 27.07.2011 11:25
mmmmmmmm
jeta72 30.05.2011 09:45
Fajne danie, pycha;)
Rybciia 20.05.2011 19:35
na pewno pyszny;)
misia53 25.04.2011 23:22
ale pomysł....
ada12302 19.04.2011 22:48
musi być wyśmienity
krzyniu1984 17.04.2011 21:25
super!
krzyniu1984 17.04.2011 21:25
super!
accee 16.04.2011 23:03
Smaczne
1j1o1l1a1 13.04.2011 21:35
mniam...mniam...:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak