Sposób przygotowania

Na patelni podsmażyłam małego pomidora pokrojonego w kosteczkę, pół małej cebuli i 2 ząbki czosnku + sól. Pierś kurczaka nacięłam tak, aby powstała pojemna kieszonka. Na dno kieszonki położyłam plasterek sera żółtego pokrojonego w kosteczkę. Na to nałożyłam podsmażone pomidory. Pierś gotowałam na parze przez 10 minut. Ależ wyszło pyszne! :)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda smakowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !