Sposób przygotowania

Umyte listki mięty odsączyć albo osuszyć poszatkować odstawić , wodę zagotować z cukrem wkładamy miętę i zamieszać a gdy zawrze to odstawiamy niech sobie stygnie doprawić do smaku sokiem i solą podajemy do pieczeni lub innego mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nieźle ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !