Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w plasterki.Grzyby umyć i pokroić w kostkę.Cebulę oraz grzyby przesmażyć na rozgrzanym maśle.
Gdy cebula się zeszkli wówczas wlać cherry oraz bulion wołowy.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i trzymać na ogniu około 5-7 minut.
Przed podaniem każdą porcję posypać tymiankiem i wiórkami parmezanu.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Narobiłaś mi smaka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !