Składniki:
jajko | 10 szt |
seler naciowy | 2 szt |
papryka czerwona | 1\\2 szt |
szalotki | 2 szt |
musztarda | 2 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
indyk | 300 filet z indyka |
jajko | 10 szt |
seler naciowy | 2 szt |
papryka czerwona | 1\\2 szt |
szalotki | 2 szt |
musztarda | 2 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
indyk | 300 filet z indyka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: