Sposób przygotowania

Przygotować sos z 1 op. sosu sałatkowego, 3 łyżek oliwy i 3 łyżek wody, dokłądnie wymieszać. Kapuste pekińską drobno poszatkować, dodać 2 pomidory pokrojone w kostkę, ogórka, 1/2 opakowania odsączonej kukurydzy, cebulę czerwoną pokroić w piórka, fetę pokroić w kostkę, dodać sos, dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    wieloskładnikowa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !