Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować , paprykę pokroić w kostkę , ale będziemy jej potrzebować tylko 1 łyżkę a kapustę nie za drobno poszatkować i posolić zalać szklanka wody i odstawić na 2 h. Przesmażyć imbir i chilli na rozgrzanym oleju, potem dodać kapustę i smażyć razem przez 2 i pół min. mieszając potem przekładamy na półmisek, wlać olej na patelnię włożyć paprykę i smażyć na średnim ogniu przez 15 s. wlać sos sojowy , cukier, wodę i gotować przez 15 minut i tym sosem polewamy kapustę .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !