Sposób przygotowania

Składniki:
* schab b/k - ilość uzależniona od liczby osób
* jajka
* bułka tarta
* sól
Mięso ubić jak na tradycyjne schabowe.Jajka roztrzepać. Mięso panierować najpierw w bułce tartej,bardzo mocno dociskając mięso a dopiero później zanurzyć w jajkach i smażyć. Odwrotna kolejność a schab zupełnie inaczej smakuje.Kotlety są wilgotne i pyszne.Tylko jajek zużywa się dużo więcej,ale warto.

Komentarze

  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    wspaniały i chrupiący :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !