Sposób przygotowania

Z ugotowanych jajek wyjąć same żółtka rozdrobnić je widelcem z dodatkiem musztardy, ucieramy i dodajemy oliwę , gdy już dobrze i dokładnie utarliśmy to wlewamy kieliszek wina , cebulę obrać drobno posiekać i wrzucić do małej ilości wody osolonej i gotować kilka minut , potem ostudzić odcedzić i dodać do reszty , na koniec tylko jeszcze doprawiamy dokiem , cukrem pieprzem i solą .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niezły
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !